2024-02-20 5240 浏览
今日口痕想食打边炉,带住个仔唔使谂,都系海底捞。系得海底捞可以令小朋友坐定定。拣左去海之恋因为附近就有荃湾体育馆,之后可以比仔仔放电。每次由外国翻香港都一定会想去海底捞,真系咁多年都keep到个水准。叫左个午市套餐,包一份主食(我拣左捞面),蔬菜盘(都算多,午餐肉都比半罐你,蟹柳有六条!),不过唔包汤底,但都系$35/quarter埋单$237,我自己有gel甲、队左两碗银耳羹、两个橙、一条大青瓜、一堆蕃茄仔、两碟海带、有员工Fing拉面(我其实叫佢就咁上)、有玩具(仲要次次都好精美)、有蒸水蛋、有奶皇包、有牛小排好有牛味!仲有餐肉蟹柳食唔晒拎走员工又friendly,自动波比瓜子、雪米糍、玩具。性价比无得顶。所以成日都间唔时就想去下!

拣左去海之恋因为附近就有荃湾体育馆,之后可以比仔仔放电。

仲有餐肉蟹柳食唔晒拎走
午市套餐:牛小排