2024-05-06 59 浏览
今日要返工,要喺返工之前食一个午餐,所以唯有拣最方便嘅外送平台,今日想食好耐都冇食过嘅KFC,所以拣咗(一人饭堂精选)我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐饮体验。家乡鸡扒包份量方面,硬系觉得个包好似细咗,可能系我太耐冇食,都唔记得本身个包系咪咁洗噜。另外啊,喺味道方面,依然系家乡鸡嘅味道,个人嚟讲系觉得味道系保持到咁多年来嘅味。整体嚟讲系好味嘅。亦唔会话太油腻。香蜜松饼呢一个真系意外惊喜,本身我睇错咗以为系热香饼,点知原来系松饼。食咁多年KFC,今次系第一次食佢嘅香蜜松饼,估唔到个味道原来系好好食,松饼好松化,𠮶种香蜜嘅甜味唔系好死甜,你食完一啖之后会想再食第二啖。热即磨咖啡正正常常冇咩特别。人均消费:$41加两蚊平台费等于$43改善方案:个包大啲嘅话会开心啲。

我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐饮体验。

家乡鸡扒包

香蜜松饼

热即磨咖啡
正正常常冇咩特别。

人均消费:$41加两蚊平台费等于$43
改善方案:个包大啲嘅话会开心啲。
外卖送餐