2019-10-26
京瑞广场夹公仔就夹得多,估唔到呢度有间餐厅系小朋友食得开心,大人食得舒服嘅。一入到去餐厅侍应好好噤问仔仔: 玩唔玩油颜色啊?仔仔当然话好啦,之后侍应就去左拎左填色纸同笔喇!我就可以好舒服噤慢慢睇下餐牌喇!呢度有儿童餐,仔仔点会放过呢!叫儿童餐重有得扭蛋一次Tim!!!我地叫左个蚝汤,加拿大龙虾意粉,柚子鸡翼同德国咸猪手,哈哈,全部都系我最钟意食嘅嘢!蚝汤,蚝味重而又唔戥,正!加拿大龙虾意粉,卖相已经一流!龙虾爽口弹牙同意粉个汁味道好夹啊!柚子鸡翼,呢个我极力推介,一向我都钟意食柚子,呢个鸡翼煎得够香,再配柚子味道清新而唔油腻!徳国咸猪手,只猪手皮好爽脆,猪手肉唔会太硬,几好几好!食完噤丰富嘅嘢再order 2杯波萝有机奇亚籽绿茶消消滞。再叫左杯水蜜桃雪葩我地一家三口食,个雪葩简直系邪恶!原个水蜜桃雪到冰噤,内里系桃味雪葩,食一啖系会停唔到口㗎!呢间餐厅kids friendly! 全程仔仔食得好开心!味道系会有惊喜,环境亦都舒适。总结,我比满分㗎!仔仔开心我就更开心!
蚝汤,蚝味重而又唔戥,正!
徳国咸猪手,只猪手皮好爽脆,猪手肉唔会太硬,几好几好!