2023-09-30 42 浏览
一向系Kiki 面嘅忠实fans! 知道尖沙咀K11 对面条街有间叫Kiki 卤面嘅小店,价钱相当合理,而且口碑唔错!小店只有4个坐位,大多做外卖生意~ 见都有唔少人去买外卖!🍭至尊卤水6重奏套餐($35)有百页豆腐、咖哩鱿鱼、萝卜、鸭血、甜不辣、小肥肠,拣咗幼面~ 每样都好食,好入味,特别系百页豆腐,好嫩滑!鸭血都好食,幼面拣咗葱油捞,超香!🍭综合卤水套餐($68)配料有牛筋、猪耳、鸭血、贡丸、花枝丸、萝卜、百页豆腐、甜不辣、唐生菜,都系拣咗幼面~ 呢个拣咗当日即制嘅鹅油葱油捞面,好吃得不得了!大推!喜欢佢配搭新鲜唐生菜,中和腻感~ 其他都很出色!🍭柠檬冬瓜茶($15)🍭寒天晶球蜂蜜苿莉绿茶($18)Kiki面的饮品都系低糖配方,饮到茶味多过甜味,呢个都系我喜欢嘅原因!寒天晶球我一见到就会点!口感一流!🍭樽装皇牌奶茶($15)

🍭至尊卤水6重奏套餐($35)

🍭综合卤水套餐($68)

🍭柠檬冬瓜茶($15)
🍭寒天晶球蜂蜜苿莉绿茶($18)

🍭樽装皇牌奶茶($15)