2019-12-14
神经喂饲环境好好, 周围都系干花布置, 楼上既塌塌米座位都非常舒服店内食物选择唔算多, 但食物都唔系简单了事既饮品餐牌好精致, 选择比食物多: 咖啡, 奶, 冰沙, 梳打, 茶~ <百香果柚子香橙梳打>果香一百分, 呢杯饮品冇冰微冷~ 饮左一阵, 职员同我讲佢地比错左饮管我, 话用粗饮管饮到底既柚子会好饮啲, 不过我见要消耗枝胶饮管就拒绝左啦! (成餐饭都好好奇到底好饮啲会有几好饮 好想知呀!)<接骨木青瓜柠檬梳打>呢杯真系出色组合好清新, 接骨木同柠檬酸酸地好好饮! 朋友话饮多两啖有刷紧牙既错觉但我依然觉得呢杯野好值得饮~<明太子拌鸡肉亲子丼>亲子丼味道好丰富, 紫菜同明太子令呢碗饭有啲咸香味, 蛋汁可以捞哂成碗饭鸡肉口感冇咩特别正正常常啦~<温泉蛋烧汁豚肉丼>至于豚肉丼既蛋汁虽然多啲,但因为饭量都多啲,所以唔系好够捞饭. 烧汁主要系豚肉到, 所以单食饭系冇咩味既. 呢碗饭胜左好多豚肉, 块块肉都好大块, 我地整到细细块, 每啖饭都有一块肉不是梦(因为真系劲多肉!) 好味好多!豚肉丼用鸡公碗装架~ 份量真系好大, 食到见
店内食物选择唔算多, 但食物都唔系简单了事既
<百香果柚子香橙梳打>
<接骨木青瓜柠檬梳打>
<明太子拌鸡肉亲子丼>
<温泉蛋烧汁豚肉丼>
豚肉丼用鸡公碗装架~ 份量真系好大, 食到见到碗底只鸡公好有满足感
埋单两个人$274够哂饱~