呢间KIN喺亚洲地区一直都好出名,系人气米芝莲餐饮品牌。鲗鱼涌店系KIN喺香港第一间旗舰美食广场,铺面极大,设有300个座位、特大酒吧和开放式厨房。顾客可以在自助机或者扫QR code 落单,好方便!去骨海南走地鸡配油饭鲜嫩嘅海南鸡去哂骨又几好,方便食用,好似我咁带住小朋友就啱晒,鸡件鲜嫩有汁,冇雪味搭配著金黄色嘅油饭,入口香滑,令人回味角切杂锦(可持续)鱼生丼:卖相色彩缤纷,鱼生切成厚厚小块,三文鱼和吞拿鱼粉白分明,口感juicy,满满海鲜风味饮品方面,有鲜橙汁和浓缩咖啡汤力,有咖啡香加上汽水,味道浓郁而滑顺,口感独特!Triple O's 鲜炸鸡柳有3大件,鲜炸鸡柳即叫即炸,一啲都唔柴,内部肉质鲜嫩多汁,好surprise。另外我哋都order吃甜品,Sip Song 芒果糯米饭、杨枝甘露和MOMO's焦糖窝夫香蕉船。芒果糯米饭份量细细,糯米饭蓬松香甜,上面铺着大大件芒果,整份充满丰富口感和果香。杨枝甘露水准正常。特别介绍呢款窝夫,即叫即整,窝夫够热又香脆,同雪糕一齐食,好有层次,个人觉得系必食

顾客可以在自助机或者扫QR code 落单,好方便!

去骨海南走地鸡配油饭

角切杂锦(可持续)鱼生丼:

Triple O's 鲜炸鸡

杨枝甘露水准正常。