2020-08-27
经OpenRice Book左12:30pm,佢地系12点开舖但我去到嘅时间等左10分钟先入到座,唔知点解系要等其中一个staff先可以入座,但明明入面已经有个staff入座后无主动俾水,问完之后个staff竟然系要问另一个staff而家有无水(??) 然后又系等左一段时间先有水饮无主动加水叫左次加水,个staff都系叫另一个staff去拎水(?)有啲唔系几理解Caesar Salad普通,但烟肉食得出系即食一盒𠮶种碎烟肉,面包无乜点toast过就出,唔脆个salad唔知点解有2片洋葱,无经处理无过水,系比较表层嘅洋葱,超级辣烧排骨几好食,但bbq sauce有少少太甜但都唔错但薯条上菜𠮶时已经半冻嘅状态,唔知咩事Lunch Set系咸猪手德国肠,讲真48蚊唔expect啲咩,不过咸猪手又真系得2块LOL 意粉个汁无乜味,意粉本身都几干下次会试晚市,lunch个人觉得麻麻作为第一枱客我都明可能啱啱开舖有好多野都未ready,但service同食物质素真系争咁啲
无主动加水
叫左次加水,个staff都系叫另一个staff去拎水(?)
有啲唔系几理解
烧排骨几好食,但bbq sauce有少少太甜但都唔错
但薯条上菜𠮶时已经半冻嘅状态,唔知咩事
下次会试晚市,lunch个人觉得麻麻