2019-05-07
食饱饱打算同闺蜜饮返杯倾下计影下相上网search下边间有夜景睇既酒吧就揾到呢间我哋喺海旁𠮶边行过去,由码头𠮶边嘅海港城入口入去 入门口之后转左 经过Lady M之后继续直行,行到最尾有条电梯落去就到啦!一入去店员就安排我哋坐沙发位,听到佢哋细细声讲有低消,但似乎已经冇其他位~个位真系睇晒成个维港,好满足呀!即刻同闺蜜系咁狂影相⭐️右 I am sexy & I know it 港女 $158❤️❤️见个名几特别就谂住试下,冇谂过嚟到咁靓个碟上面仲有啲花瓣,而且杯酒粉红色😍😍😍大爱❤️❤️❤️❤️酒精浓度唔会太劲,普通女仔饮一杯应该冇问题~如果入口觉得太苦仲可以食返啖macaron😍如果我味觉冇问题 粉红色个粒应该系杂莓味,而啡色果粒应该系咖啡味。我觉得呢两粒macaron系我食过最好味😂(可能因为之前一直中伏😅😅)下次都会飮返呢杯,味道好影相靓❤️⭐️左 Pink Hibiscus GT 翠丝呢杯比较适合饮得酒味既人饮 因为佢比较浓列个酒味好strong,但整体都唔差咁既view加饮杯靓酒,绝对有下次!
上网search下边间有夜景睇既酒吧就揾到呢间
个位真系睇晒成个维港,好满足呀!
即刻同闺蜜系咁狂影相
见个名几特别就谂住试下,冇谂过嚟到咁靓
⭐️左 Pink Hibiscus GT 翠丝
咁既view加饮杯靓酒,绝对有下次!