2009-11-08
睇标题知系乜一回事话说女友约咗班姊妹去黄金海岸食 brunch, 自然系无我份啦.......送佢去到都已经11:30am, 就慢慢行过去商场个边睇吓有乜食, 起身都未食嘢, 谂著都系食"老麦", 点知行过呢间门口见到 "Breakfast Sat-Sun 9:00-1:00", 实在太好冲入去, 叫咗个 Jumbo Breakfast (真系饿到呢.....)有两只蛋, 我要太阳蛋以下任拣三款: sausage, ham, chicken, cheese, bacon 我就要 sausage, chicken, ham加埋块多士, 我要 wheat (仲有 white/ French), baked mushroom & tomato其实份量都唔少, 啱晒我 一次过将早午餐食完讲真, 食物质素一般, 反而杯咖啡唔错不过, 呢度环境几好, 唔会好多人, 假日会见到好多小朋友系个水池度玩得好开心, 好多人会选择来呢度 family day, 感觉好优闲, 好warm就系咁系度hea 咗一个钟有多难得可以轻轻松松, 食物一般, 无妨
有两只蛋, 我要太阳蛋
其实份量都唔少, 啱晒我 一次过将早午餐食完
讲真, 食物质素一般, 反而杯咖啡唔错
就系咁系度hea 咗一个钟有多
难得可以轻轻松松, 食物一般, 无妨