2009-11-12 10 浏览
在葵青剧场睇完话剧食晚饭,一早上来openrice做工课,葵芳头十位居然见湘川沪,之前发现旺角𠮶间有些时段有半价已经话要试,今次睇完话剧又刚好特价时段就吃它二人选了我至爱锅贴,男友至爱干煸四季豆,仲想简个主食,order纸一般都是半价,见咸鱼鸡粒炒饭由七十几元减至二十八元,就试它吧1) 干煸四季豆: 男友话不够干,几浓味, 炒得几香, 碟底都好油吓2) 反而咸鱼鸡粒炒饭有惊喜,炒得干身又不太油,又多咸鱼,我俩激赞3) 最后都等咗几耐的三鲜锅贴上场,可能因期待所以失望而回,底煎得脆但上面折位的地方好硬,是蒸得不够?埋单连不脆的前菜花生, 茶钱, 加一合共九十几元, 当中前菜茶钱已占三十几元有啲唔抵

干煸四季豆
咸鱼鸡粒炒饭
$50 (宵夜)
干煸四季豆
咸鱼鸡粒炒饭