2018-04-18 394 浏览
星期六要返工,放工已过左lunch hour,大家又攰又饿,好希望揾个舒服既地方食饱饱又叹杯靓咖啡。最后同同事决定拣喺圆方食呢间。我地一行六人,黎到唔驶点等位,好快就有职员带我地入坐。我同几位同事都一齐叫左个luxury all day breakfast,𠮶两块多士好松软,配埋佢送上既特色果jam(我地估应该系佢自己调较既jam,玫瑰味清香)配多士好食,清新带以淡淡的花果味。有同事叫左汉堡包,卖相都好吸引,肉汁丰富,能够一啖咬下去,真系好爽好满足,粗薯条好好食,虽然食落肚感觉好肥味。我自己拣左一杯Earl Grey coffee作总结,无加糖,茶味咖啡味混合得好,成餐大家都好满足好饱一个让人舒服的好地方。
,粗薯条好好食,虽然食落肚感觉好肥味
一个让人舒服的好地方。