2021-09-28
💎总评分:8.0/10-LCX餐厅出名靓景,小编觉得呢间性价比最高(尤其系用埋coupon之后🤪)~ 钟意佢有靓境坐得舒服,menu又多option同埋最重要个甜品好好食🤤!1️⃣ Beef Tartare $158呢度嘅signature,店员会先了解客人口味,一边加入调味料🧂喺客人面前即场mix埋。配sourdough食,不愧为店内signature👍🏻。2️⃣ Tuna Tartare $148卖相精致,advocado🥑打成蓉,加入wasabi同soy sauce调味,夹埋Tuna食口感同味道层次丰富。3️⃣ Chicken & Truffle Balloting $298虽然餐厅出名食steak,但系呢个鸡卷有惊喜!比较少有地方做鸡卷🐔,仲要系包住 truffle paste呢个配搭,一啖食落去有浓浓嘅 truffle 味,鸡肉亦整得嫩滑,值得推荐❤️🔥!毫不吝啬地配上一片foie gras,煎得外脆内软,单凭呢道菜己经性价比爆标💯!4️⃣ Ribeye 350g $388叫左medium rare炭烧得唔错,肉质正常,不失不过,配上herb butter更香🧈,但若然用steakhouse
1️⃣ Beef Tartare $158
2️⃣ Tuna Tartare $148
4️⃣ Ribeye 350g $388
叫左medium rare炭烧得唔错,肉质正常,不失不过,配上herb butter更香🧈,但若然用steakhouse嘅准则嚟评价,小编觉得呢度USA嘅牛会争左少少。
5️⃣ Apple Tarte Tartin $158
呢个甜品系2人份量,不过足够4人share~店员会用火枪烧一烧🔥, 大大个苹果批入面有一整条cinnamon stick!Apple & Cinnamon一直系小编最爱💓,desert menu上有就实会叫!批底焗得香脆,配 yogurt 同 jam上,不过由于苹果本身己经好够甜🍎,小编就钟意净食,咩酱都唔加。
So far喺呢度食过3次dinner,水准都keep到,论环境,服务,plating同食物quality,小编同宝贝都好满意。每次都会叫佢个apple tarte,如果有人试过佢其他甜品请留言分享俾小编🙏🏻!
环境服务:⭐⭐⭐⭐
食物质数:⭐⭐⭐⭐