2021-07-28 24 浏览
其实上年已经试过特登黎之前呢间食店💛 不过果阵主食系偏向西式risotto。今次好耐冇黎过,估唔到style都转晒!竟然变左日式!我地决定试吓新意叫咗个一个双人日式套餐。两个人食真心非常够食!1.炸鸡配酸甜五味酱,炸皮好薄鸡肉够滑,差唔多有六嚿份量够👍🏻2.要炒鱿鱼配明太子酱,佢系见到好多明太子不过明太子味唔系好够,唔知点解会令我谂起虾酱,不过几特别嘅3.京葱柠檬味猪腩,烧得好香肥瘦比例刚好,柠檬味中和左肥腻感4.炙烧吞拿鱼配芥末蛋黄酱,有冲绳料理感觉,刺身配蛋黄酱个配搭好新鲜咁多款小食都好食!仲有两个茶渍饭,一个烟三文鱼溏心蛋,另外一款系鱼子都有溏心蛋,我两个都觉得好食因为唔会太咸,又够足料二人套餐仲会跟一支清酒 ,所以五百几蚊真心觉得性价比好高。今次再访觉得食物质素好咗!仲抵食左!下次多人去上去饮下野打埋桌球先✨✨💛💛Support
二人套餐仲会跟一支清酒 ,所以五百几蚊真心觉得性价比好高。

2021-07-13