2018-08-10 46 浏览
好耐冇同班friend 一齐食饭开p,不过我地今次唔饮野,反而去左食楼上cafe。因为对于我地来说,饮酒过量实在不适,饮蜂蜜绿茶最多都只是有大肚腩而已~Party set 我地拣左B,因为2款都好似差不多,但B多d野食嘛!这个餐是人头计,其实都几饱,沙律只是头盘,一大盘薯条,吉列炸虾,鸡肉串,泰式烧猪颈肉,墨鱼饼,咖哩角,蜜糖鸡翼都有,大家觉唔觉,上面各类分别代表一个地方,西式/日式x2/泰式x2/港式x2,一个地方食到咁多野,的确系非常特别。部分炸物吃来虽然带油腻,但感觉到唔系用万年油,cafe来讲已经很不错。另外要了抗氧化黑蒜意粉同香茅猪扒饭,唔系咩特别野,胜在新鲜滚热辣,份量十足!八人份量超大一盘!我地最后都系食唔晒,因为仲有任饮蜂蜜绿茶同柑桔柠檬!之后玩餐厅既小游戏同饮到尾,又唔会宿醉,而且又重拾了童真,仲捧住个肚(系,野食+任饮份量都几多),真系大满足!