2018-06-12 144 浏览
呢间位于官塘宜安街 life break西餐厅,门口附近有小巴站,我见到条街有好多间中西美食,但我同friend 今日就拣咗呢间 life break 食dinner,地方吾算大,胜在系落地玻璃,无论坐糸任何位置, 都可以享用美食之余,又可以观望人来人往ge街道,吾错,伏特加烤菇牛肉塔底层烤菇香味芬芳扑鼻, 面层系精制嘅碎牛肉加汁, 总有厨师嘅心思 配衬, 既美观又美味,香茹渗入咗上层肉汁 ,食落香口,软壳蟹龙虾汁天使面职员介绍一定要试下, 炸至金黄色 软壳蟹, 咬落香脆, 天使面配海鲜龙虾汤, 加上碎粒香草,增加左味角同口感, 西餐好多时候都会用香草做配料,通常海鲜餐厨师都会加点香草 增添食物ge香味,

伏特加烤菇牛肉塔

软壳蟹龙虾汁天使面