2015-05-20 545 浏览
今日难得悠闲,于是就同朋友去咗一间都几有香港难得较有美术气色既餐厅 — Living Art Cafe未入到cafe 就已经俾Cafe 出面既壁画吸引住喇。入到去入面,就见到cafe 有好多好靓既 artwork, 每一个都好值得我地去欣赏。就连餐厅入面既manu 都系别出心裁,整得好靓。我同友人于是就叫咗两杯野饮(Green Apple Smoothie + Raspberry Smoothie) 同一个pizza。夏日炎炎,饮D冻野系正既  而两杯特饮都有好香浓既生果味道。pizza D 皮好薄好好味,其中既猪肉肠亦都同pizza 既番茄味配合得好好,非常值得一试。总体来讲,呢间cafe 系一个好值得去既地方,得现既时候去看看书,同朋友倾情计,都系响香港呢个繁忙既都市入面既一大享受!

夏日炎炎,饮D冻野系正既
 而两杯特饮都有好香浓既生果味道。

2015-04-26