心血来潮想high tea,, 咁啱lion rock同paul & joe又有联乘,, 睇完menu唔系净系得甜品 啱我所以决定食下~今次同paul & joe联乘,, d 猫猫真系好令。咸点ge话,, 最好味系个黑松露野菌挞。烟三文鱼同吉列蚝都ok ge。其他就真系....🙄特别一提个鱼子酱伴新薯。真系唔知食咗咩无咩味,, 脆脆地,,... 咁lo山葵酱玉子三文子都唔好味,, 沟咗唔知d咩,, 又食唔到山葵味,, 又食唔到蛋味... 个包系普通白方包。我觉得自己系屋企整个炒蛋三文治会开心d甜点ge话 都系一般la,, 甜品lo,, 食完唔会有种[] / 有惊喜ge感觉。不过只白柠檬猫猫真系好令不过真系好硬入面系空心ge,, 有dd柠檬custard系入面,, 白朱古力又甜又硬我真系麻麻 不过d custard柠檬味系几香如果要食好味ge,, 就真系唔得如果只系拎个地方过下瘾吹下水ge,, 咁系ok ge睇你想要咩lo~p.s. 食完之后ge souvenir系另外比voucher你自己去拎ge,,
所以决定食下~

今次同paul & joe联乘,, d 猫猫真系好令。

特别一提个鱼子酱伴新薯。真系唔知食咗咩
无咩味,, 脆脆地,,... 咁lo

甜点ge话 都系一般la,, 甜品lo,, 食完唔会有种[[嗯,, 好好食]] / 有惊喜ge感觉。

不过只白柠檬猫猫真系好令
不过真系好硬

如果要食好味ge,, 就真系唔得
如果只系拎个地方过下瘾吹下水ge,, 咁系ok ge
睇你想要咩lo~

Cuppucino
2018-09-08