2018-10-21
寻日收到朋友msg话湾仔码头有Little Twins Star,今日即刻就急不及待去探佢地啦!大食积叫左好多野,可能有人太爱我惊我食唔饱,其实如果唔系Little Twins Star可能我地都未必会叫咁多啊^^Twins Star餐牌上差不多都已经比我地叫晒了!好大食啊😅叫左呢个豆腐,配衬著清新的柚子汁,味道不错啊!见到佢地咁可爱,其实都有d唔舍得食啊!秋日特饮一定要饮啦,因为饮完只杯系可以带返屋企!真心钟意Twins Star既朋友一定唔可以错过啦!印左Twins Star既海胆手卷,特别可爱!海胆都好新鲜👍寿司盛,呢个都好得意啊!张被是甜甜的薄蛋皮,几好食!揭开张被里面有寿司。。有趣。。有趣!大食积唔够食,所以都有叫其他寿司啊!仲有串烧,烧得都唔错,鸡翼够脆皮,仲有串烧鸡皮都好香口👍呢客系送架,只要download Chop Stick个app就免费送啦!虽然送但都系用心处理,很足料啊!最爱的秋刀鱼刺身,只有这段时间先有得食,还有赤贝刺身!总括来说食物也很新鲜,值得食!最后甜品时间点了这个Twins Star绿茶蛋糕,这个味道一般般,无乜特别!最后来个Macaron Ice-c
寿司盛,呢个都好得意啊!张被是甜甜的薄蛋皮,几好食!
揭开张被里面有寿司。。有趣。。有趣!
大食积唔够食,所以都有叫其他寿司啊!
仲有串烧,烧得都唔错,鸡翼够脆皮,仲有串烧鸡皮都好香口👍
最后来个Macaron Ice-cream,呢个好味道,雪糕系云尼拿,唔太甜,底部有少许黑糖,件著雪糕一起吃很不错啊!
食饱饱还可以出去行吓影吓相,上多一层仲有个空中花园,风景很好啊!