2016-11-03
住喺香港有时生活太迫人,压力大身体自然差。与其花钱睇医生,不如试下吃得健康、排下毒。喺ifc的咖啡店后面有个小店,卖全天然的果汁。经cold pressed 处理更健康、而且仲要系Gulatan free, 不用牛奶,爱美的女士们就更不需要担心。见到五颜六色人都好开心,相信肠胃都系。有好多不同种类的果汁,蔬菜汁拣。平均$60-$70一支,价钱都系两杯咖啡的价钱。左边的Beaches是人气款,有好多士多啤梨果汁,一定好sweet啦,仲有Green Queen 都系排毒之选。我钟意佢不单止有草青味,仲有淡淡甜味,都好易入口,边个话健康嘢一定难食?因为赶住上堂,买多个乳酪一路上堂一路食。系用椰奶做的,都几特别,入口好滑同一般食开的不同,加埋果仁好似系核桃,今次真系排清毒素身体好,男女老幼做得到😍
喺ifc的咖啡店后面有个小店,卖全天然的果汁。经cold pressed 处理更健康、而且仲要系Gulatan free, 不用牛奶,爱美的女士们就更不需要担心。 见到五颜六色人都好开心,相信肠胃都系。有好多不同种类的果汁,蔬菜汁拣。平均$60-$70一支,价钱都系两杯咖啡的价钱。 左边的Beaches是人气款,有好多士多啤梨果汁,一定好sweet啦,仲有Green Queen 都系排毒之选。我钟意佢不单止有草青味,仲有淡淡甜味,都好易入口,边个话健康嘢一定难食? 因为赶住上堂,买多个乳酪一路上堂一路食。系用椰奶做的,都几特别,入口好滑同一般食开的不同,加埋果仁好似系核桃,今次真系排清毒素身体好,男女老幼做得到😍