2024-12-03
喂~喂~喂~揾到好嘢一定要推介俾大家🥳呢间位于铜锣湾中心地带嘅酒吧,有两层,有2千呎嘅室内外嘅空间,下层为空中花园,上层系酒吧,下层就系可以BBQ嘅地方,地方宽敞又大又舒服,足够一大班人嚟BBQ,我仲见到有客人带埋宠物一齐上嚟玩,真系好写意!上层嘅酒吧逢星期四晚8pm至9:30pm会有Live Band。可以免费任唱k🎤🎼,又可以order海鲜拼盘食,真系一过可以满足我几个愿望😌我同朋友今晚就叫咗个海鲜拼盘,拼盘真系好丰富有青口、 鲍、 鱼虾 、兰花蚌、 蚬、小八爪鱼 同螺,再配合麻辣酱汁真系别有一番风味。店内仲有得奖国际调酒师驻场,我哋今晚就饮咗佢特别调制嘅两杯cocktaiI,系柚子味,清清甜甜,而且打卡仲好靓添!🥂而且成晚live band嘅气氛非常好,下次可以再约朋友一齐上嚟唱歌同BBQ!🥳