2021-11-04
揸车黎到元天屯,想揾个地方好好坐下,结果黎到依度,Chill 门口免费泊车,入到去,环境完全唔似入到天水围,分边有室外同室内,拣咗室外,贪佢有啲风坐得舒服,结果冇拣错。店员安排我哋坐正系live band前面,有惊喜凯撒沙律摆碟靓,凯撒沙律其实黎黎去去都系𠮶啲,但系佢放咗一只炸蛋落去,再加上𠮶一块烤脆咗嘅烟肉,收到百几,都值回票价。牛扒好大份,五成熟够juicy,配薯条好味新奥尔良海鲜饭虾岀奇地弹牙,但饭偏硬身,其他海鲜都一般因为系会员关系,所以送咗个甜品本身以为得一旧芝士蛋糕,但系一份甜品原来有两旧,开心🥳白酒一支饮住酒加听live band,一流真心觉得两位唱得好好,可以点歌,好开心仲可以同侍应讲点歌最后佢哋都有唱我点嘅歌,嘻嘻要赞赞女歌手把声好有磁性,佢一开声眼睛已经离不开佢,而男歌手把声仲犀利,把声好似烟喉一样,我唔识形容,佢哋两个都好into入去,都带动到全场嘅气氛,感觉非常好,因为佢哋唱歌太好听,我由七点坐到10点。唔好以为外籍人士净系识唱英文歌,佢哋唱咗一首韩文歌同埋广东话歌,好犀利后记当日只系星期三,都非常爆场,所以如果平时黎,都要book枱,见到好多毛孩,都系一个消遣
凯撒沙律
牛扒
好大份,五成熟够juicy,配薯条好味
新奥尔良海鲜饭
虾岀奇地弹牙,但饭偏硬身,其他海鲜都一般
因为系会员关系,所以送咗个甜品
本身以为得一旧芝士蛋糕,但系一份甜品原来有两旧,开心🥳
白酒一支
饮住酒加听live band,一流
真心觉得两位唱得好好,可以点歌,好开心仲可以同侍应讲点歌
最后佢哋都有唱我点嘅歌,嘻嘻
后记
当日只系星期三,都非常爆场,所以如果平时黎,都要book枱,见到好多毛孩,都系一个消遣好去处。另外厕所好干净,厕所冷气好大,赞。