2023-05-04
👧🏻😋👅🍽✨Live music chill dinner -星怡🇭🇰 黄大仙睦邻街8号现崇山商场地下G1-G2号舖 🇭🇰-🌟 我记得早几年去现崇山商场有好多食肆, 而家都执左好多, 系星怡仲屹立不倒🌟 全靠佢好chill既户外位置同海洋主题装修既室内位置, 7pm仲有live music准时开场-🍲马来鲜虾炒贵刁 $98💯炒贵刁系香港都算好常见, 呢碟特别之处就系落左D脆猪皮一齐炒更加香口惹味💯同埋佢个辣椒酱都有海鲜味好咸香; 当然唔少得鲜虾, 真系连尾成只劲新鲜-🦐 新加坡麦片虾 $180✨摆盘用左半圆形, 四大只鲜虾被蒜辣炒香左既麦片盖住, 麦片食落甜甜地✨鲜虾开边有更多面积可以沾麦皮食, 虾肉质地爽口弹牙-🥖 海鲜酿油条 $88💯脆炸油条入面系满满虾胶, 弹牙虾胶包系松脆油条入面, 咬落有外脆入软感觉💯加左沙律菜令个炸物冇咁油腻-
Live music chill dinner
星怡
🇭🇰 黄大仙睦邻街8号现崇山商场地下G1-G2号舖 🇭🇰
🍲
马来鲜虾炒贵刁 $98
🦐
新加坡麦片虾 $180
✨鲜虾开边有更多面积可以沾麦皮食, 虾肉质地爽口弹牙
🥖
海鲜酿油条 $88