2023-08-08 15 浏览
【尖沙咀•ShowTime Sports Bar】✨@bar_showtime————————————————————————话说都有一段时间无系诺士佛台饮嘢 人大咗就劲怕嘈钟意静 啲嘅地方@bar_showtime 几年前都嚟过几次 今次嚟到又 完全唔同感觉 准时系开铺五点嚟到够哂静又望到日头树林景 有一刻觉得自己去咗旅行咁有惊喜!食物同cocktail都唔错 happy friday 又多个选择 【LIVE MUSIC SHOWTIME】 TUE & WED 10pm till late Get ready to rock the night away with live music show! 🍯|香辣鲜茄虎虾意粉|HKD 138卖散吸引 大大只虎虾冲击视觉体感 入口香脆 酱汁有蕃茄伴随微辣 同意粉融为一体 好夹👍😘🍹|coconut water|HKD 68冰冻清甜 椰味十足。🍹|food punch|HKD 78果味特浓 劲橙劲多汁
————————————————————————
【LIVE MUSIC SHOWTIME】