2016-10-16 758 浏览
最钟意同朋友食野就系TAPAS, 因为细细碟, 可以share食到, 唔同种类嘅食物,好开心我哋两个就去咗老兰既COMMON ROOM, 成个餐牌嘅特别, 分开咗LAND (肉类) SEA (海产) EARTH (菜) 同heaven (甜品) 咁我就每种都食下啦, Lobster Bisque Mac and cheese, 有龙虾通心粉配芝士个酱汁都几浓, 咗加埋芝士, 几香甜, 特别龙虾, 都几爽口, 一啲都唔靭Sautéed Prawns,炒大虾, 蒜汁做酱汁都惹味, 配提子同杏仁, 呢个MIX AND MATCH都几特别, 有火花之后就叫咗LAND嘅食物 baby RIB,肉一啲都唔黐牙, 肉质鲜嫩,  BBQ SAUCE真系几甜, 但都可以接受 之后就食过SIGNATURE嘅ice cream:火焰雪糕, 我见IG都好多人PO这个雪糕, 果然好食㖞, 火焰徐徐升起有型到爆, 雪糕有加啲CHERRY SAUCE, 甜甜味, 雪糕几香滑

之后就叫咗LAND嘅食物 baby RIB,