2020-03-06 1141 浏览
今次由两个本地厨师做⋯个餐牌用左好多本地元素⋯好特别⋯第一个系鲍鱼⋯佢地用埋鲍鱼个肝整左酱⋯好味⋯鲍鱼个质地又好soft, 唔会好硬⋯个带子好鲜甜因为佢哋用左带子群边整左个汁⋯好鲜味⋯之后有我最爱既鹅肝⋯配左一个ham汤⋯烧娃娃菜好特别⋯配左个波椒酱⋯另外可以食到m7和牛⋯🤤 配左个好特别既通菜酱⋯我无谂过通菜可以做一个酱⋯因为通菜味好浓所以做酱好好味⋯甜品有两个⋯两个都好好味⋯一个系清啲⋯雨前龙井Pana Cotta 配香茅冰⋯跟住就系brown bread ice cream配蜜饯🤤🤤⋯可惜pop up 只系做几日⋯无得再食呢个menu, 不过佢哋3月会再做一次⋯转左menu, 到时再订台😝
今次由两个本地厨师做⋯
个餐牌用左好多本地元素⋯好特别⋯