2006-01-21 6 浏览
今晚同两个同事去食饭. 一心谂住星期五去relax 下, 所以就坐车去中环SOHO, 睇下有乜好食... 三个人行下行下就入左呢间.我地三个人叫左唔同o既野. 我要左Beef Taco, 外籍同事要左Chicken Fajitas, 另外o个个叫左Chicken Enchiladas Grandas... 三个人饮左一jar passion fruit flavoured o既margarita.其实o的野食真系唔错, 但系坐落个感觉真系有o的逼. 而且因为佢地有人book 左台, 我地入去o个时应承左九点半就交台, 结果食完冇耐, 好快咁饮完jar margarita 就走人.如果想医下个肚都OK, 不过想坐到磨烂席就唔系太得咯.

如果想医下个肚都OK, 不过想坐到磨烂席就唔系太得咯.