2017-07-20 4379 浏览
唔想太嘈揾个地方坐下谈心, bibo系个好选择, 里面分开食fine dinner同drink lounge, 入到去可以留意下墙上面D画, 依到另一卖点系一间gallery, 不妨一边饮杯野一边欣赏下相里面个杯系lotus flower themed cocktail, 如其话系一杯酒不如话似smoothie多D啦, basil smoothie, bartender最尾会用orange peel拉一拉杯边, 饮落去淡淡橙香, 令成件事更有story同意思价钱方面呢, 上环价钱啦, 不过依到D drinks一D都五妈夫, 连埋造型同bibo个环境, 我会话价钱合理啦第二幅相或者无第一幅吸睛, 不过论口味, 绝对推介, 依到有一堆一般酒吧无嘅whiskey, 我饮依只有埋樽身number, scotland, single-malt, 18years, 第39支, total好似话得40支架咋 钟意饮whiskey嘅人值得一来

钟意饮whiskey嘅人值得一来