2019-09-25
星期日约咗朋友喺铜锣湾睇戏, 早咗去到铜锣湾 , 先系戏院附近买啲嘢食医肚。我们一向喜欢鸡翼山, 原来铜锣湾也开了分店😉😉😉😁😍😍最钟意就系,佢每一季都会推出唔同嘅季节限定, 款式非常之多😋😋今次我哋嗌咗呢三款:文青风🌹🌹玫瑰鸡翼香脆嘅鸡翼,铺满甜美嘅玫瑰蜜糖, 充满香浓嘅玫瑰味😍😍 再加上玫瑰花瓣嘅点缀, 绝对系女士们嘅最爱.港呢D友情万岁柠茶🍹🍋鸡翼香浓嘅酱汁 ,夹杂著甜酸酸嘅味道, 食多几只都唔会觉得油腻😎😎黑松露蒜香鸡翼鸡翼炸至金黄酥脆, 带著非常强烈嘅蒜蓉香味, 而且肉质非常嫩滑。我哋嗌嘅套餐系有12只鸡翼同埋一杯饮品,店舖相邻嘅饮品店“ 春阳 ”原来系同一集团的, 我们可以喺呢度拣套餐嘅饮品, 我选择咗期间限定嘅葡萄柚绿茶🍊🍊🍵❄❄, 小糖小冰嘅口味就最啱我心水, 清爽解渴, 茶味香浓带著回甘, 慢慢渗透著葡萄柚嘅香甜味美😋😋😋
我们一向喜欢鸡翼山, 原来铜锣湾也开了分店😉😉😉😁😍😍
今次我哋嗌咗呢三款:
文青风🌹🌹玫瑰鸡翼