2008-10-02 8 浏览
今晚既一餐dinner,真系好耐无食过。~*so gd feel~*今晚既系好似$118一位(另外加1)。任饮任食,2个hrs,都okay呀~*mama 6点半到左...但我同家姐又未到....一阵之后,father到去左个度,gum佢地就叫地野食先。~*因为d单可能太多,有时有d野系我地无叫既~xd不过无所谓啦~照食~xdxd~*>>炸鱼皮>叫左2次,但2次都唔好食,好临,一d都唔脆。~*>>云吞>都okay好食,不过d虾系好细同埋有d似虾干,hhahahah。~*>>芝士肠>okay啦~*>>烧卖>我第一次try呀,几特别同好食,烟烟unun gum,推荐~xdxd~*>>午餐肉>um,都几好食,唔会好bad 既quality....hhaha~*>>皇帝菜>好好食,不过如果系放响辣个边既汤底....就会变得超超超辣,大家要小心~*>>金菇菜>好clean,唔会好似其他地方gum,个底个度系黑色的~*>

今晚既一餐dinner,真系好耐无食过。~*
so gd feel~*
>>芝士肠>okay啦~*
>>墨鱼"wa">呢个次次会食,好好食,好爽口架。~*
>>蟹柳>好食,唔会系好散好粉个d~*
>>冻豆腐>呢个好特别架,会吸哂d汤~~超好食~*
>>羊肉>好,唔会有"show"味~*
>>鲜冬菇>好食~*
>>脆肉鲩>呢个唔好,因为实在系太多bone,最后连father都放弃左~*
>>炸鱼ball>好粉....."""~*
>>鸡片>几新鲜,唔会有雪味~*
>>猪颈肉>okay~~几好食,不过太细条,hahahh"""~*
另外有d唔记得...同埋佢会送烧羊架,好食呀~!!!加埋mustard 食,VY GOOOOD~*
我地仲要左西瓜汁,唔甜,不过都几fresh。~*

服务几好呀,不过有d 经理恶恶地gum对住其他waitress...."""""不过其实普遍lei讲,都几好~