2012-03-24 9 浏览
是日同事约了我去试试ROLL的甜品,于是我们下班后一起到此店试试。店内除了roll外,还有的frozen yogurt, macarons, cakes同cookies等等,玻璃柜内摆放著琳瑯满目的rolls,有大有细,好可爱。在热情的staff的招呼下,同事要件细版焦糖香蕉ROLL,她说个味好特别,好香好浓香蕉味,正至于我要了草莓,焦糖布甸,栗子,朱古力脆脆细版ROLL,仲有animal版macarons回家与家人品尝回到家,我和妹妹先试animals macarons,这次我选了chicken and bear小鸡版系柠檬味macarons, 好重柠檬味,不过略嫌佢太甜,相反个熊仔版macarons好味好多,佢系朱古力味,好浓好香,我想佢个大版应该都好好味之后试试ROLLS,先试焦糖布甸味,好特别,入面CREAM好重creme burlee味,好好味,但妈妈略嫌个味重D更好。而草莓比较普通,同XX堂果D一样,所以妈妈最接受这个,因为她喜欢普普通通。栗子个味最怪,甜得黎又冇咩栗子味。朱古力脆脆好味,朱古力味浓,入面CREAM够CRISPYOVERALL好好味,细细件,好可爱,好适合T
是日同事约了我去试试ROLL的甜品
于是我们下班后一起到此店试试。

玻璃柜内摆放著琳瑯满目的rolls,有大有细,好可爱。
在热情的staff的招呼下,同事要件细版焦糖香蕉ROLL,
她说个味好特别,好香好浓香蕉味,正

至于我要了草莓,焦糖布甸,栗子,朱古力脆脆细版ROLL,
仲有animal版macarons回家与家人品尝

我想佢个大版应该都好好味

好好味,但妈妈略嫌个味重D更好。
栗子个味最怪,甜得黎又冇咩栗子味。
朱古力脆脆好味,朱古力味浓,入面CREAM够CRISPY

OVERALL好好味,细细件,好可爱,好适合TEA TIME食,
而且只是$10件,咁细件可以试晒佢唔同既味道,
所以值得ENCORE
可爱的包装:D
小鸡<3
熊仔<3
的的骰骰,好可爱
2012-03-24
5 分钟 (外卖自取)
小鸡<3
熊仔<3