2020-06-29 270 浏览
今日老板带我去铜锣湾食饭,平时经过都唔为意呢栋大厦,原来就系正世贸隔离,呢栋大厦有咁多好野食!放工时去到6点几度,都差唔多FULL HOUSE,入到去个环境好好,暗暗地好有气氛,每台有蜡烛点缀添!眼见有好多情侣、闺密黎食饭,第一个感觉已经觉得好好!睇下MENU我就拣左个SNACK COMBO,贪佢每样细细件,又精致又几好味咁!见好多台客都叫左呢个SNACK COMBO,仲有埋杯COLD BREWED TEA送,百几蚊都几抵!一黎到果然好精致悦目,Menu冇写明入面有咩款式,所以都唔系好知每样食物既名~我食到既有和牛汉堡、炸鸡、八爪鱼渍物、海胆鱼籽鱼生小碟、三文鱼卷、青瓜茄子杯、玉子、枝豆同一个用肉丸包住蛋既东东~呢个非常特别,肉丸好大粒,酱汁咸咸地好好味,最惊喜系咬落去之后系溏心蛋,d蛋汁流出个样劲吸引!食落口好有口感~海胆鱼籽鱼生小碟好新鲜,海胆食到好鲜既海水味,百几蚊有海胆食真系好正! 和牛汉堡系mini版,好可爱又容易食,女仔食都唔会惊食到冇哂仪态! 炸鸡份量系最多,炸得热辣辣好香口,咬落有肉汁唔会干争争! 八爪鱼渍物下底有d菜,食落酸酸甜甜好清新,八爪鱼唔会韧又容易食! 玉子有
一黎到果然好精致悦目,Menu冇写明入面有咩款式,所以都唔系好知每样食物既名~我食到既有和牛汉堡、炸鸡、八爪鱼渍物、海胆鱼籽鱼生小碟、三文鱼卷、青瓜茄子杯、玉子、枝豆同一个用肉丸包住蛋既东东~呢个非常特别,肉丸好大粒,酱汁咸咸地好好味,最惊喜系咬落去之后系溏心蛋,d蛋汁流出个样劲吸引!食落口好有口感~海胆鱼籽鱼生小碟好新鲜,海胆食到好鲜既海水味,百几蚊有海胆食真系好正! 和牛汉堡系mini版,好可爱又容易食,女仔食都唔会惊食到冇哂仪态! 炸鸡份量系最多,炸得热辣辣好香口,咬落有肉汁唔会干争争! 八爪鱼渍物下底有d菜,食落酸酸甜甜好清新,八爪鱼唔会韧又容易食! 玉子有两小件,上面既酱汁甜甜地好得意。总括黎讲呢个SNACK COMBO冷盘多过热盘,岩哂而家呢个大热天时。配埋既COLD BREWED TEA清新解渴,系度食个晚餐又系几CHILL几唔错!