2023-03-24
今日下午四点左右到A bowl of, 老板就话panini 只剩一份,因为lunch time实在太多fans捧场,我就好失望,因为喺Openrice 评语中,panini 系必食推介,我仲谂住买三份😅,之后老板话会用新食材la piadina(意式烤饼),我真系喜出望外,因为老板话稍后先会推出,我可以率先试食😎🌟🌟店内布置富有特色,带点中国风🌟🌟Open kitchen 设计方便老板同食客倾偈。🌟🌟每份三文治都好足料,见到都流晒口水🤤🌟🌟等外卖的时候,老板炸咗啲自家制嘅薯条俾我哋食,真材实料,又大又粗,绝对比M记好食得多,老板话稍后会推出。🌟🌟饮品好特别,尤其系有机有汽血橙,好少食店有得饮,口感清新。🌟🌟panini 外脆内软,烤猪味道咸香惹味,加埋水牛芝士、蕃茄同火箭菜👍🏻🌟🌟惹味肉肠配香软的意式烤饼和呈半融化Mozzarella 芝士,口感丰富🌟🌟火鸡肉质嫩滑,配埋风味浓郁provolone dolce芝士既烤饼,简直好食到停唔到口🌟🌟用料上乘,口感十足,满满清新健康嘅感觉。
🌟🌟店内布置富有特色,带点中国风
🌟🌟Open kitchen 设计方便老板同食客倾偈。
🌟🌟每份三文治都好足料,见到都流晒口水🤤
烤猪波罗伏洛芝士三文治
辣肉肠水牛芝士意式烤饼
火鸡波罗伏洛芝士意式烤饼
意大利杂菜汤
🌟🌟用料上乘,口感十足,满满清新健康嘅感觉。