2019-09-01
我听讲荃湾有一间几得意嘅酒吧,就约朋友过去试一试!入到去即刻已经见到有好多唔同嘅嘢玩,当然亦都有好多枱系食饭用。嘢饮选择丰富,嘢食亦都有好多唔同类型俾你拣。北海道鲜带子烟肉菠菜香辣蒜片鲍鱼汁扁意粉$168 呢个味道比较香辣一点,如果唔食得辣嘅话真系唔好叫啊! 真系好入味架!香煎日式豚肉饺子棒 $ 68估唔到佢真系几香脆㖞,做得几好食,咸味都十分之适中!美国安格斯牛肉眼牛排10oz $228牛扒都OK啦,不过个质感就比较薄身少少,调味都算适中!而且身边都有好多蔬菜,非常丰富添。ROSE GARDEN PINEAPPLE JUICE,LEMON JUICE,ROSE SYRUP,PEACH SYRUP,GRENADINE大大杯,调味啱啱好,好清新。Whiskey with ginger ale朋友饮咗几杯,下次都有试一试,原来系每一间餐厅嘅隐藏Menu嚟㗎!!
嘢饮选择丰富,嘢食亦都有好多唔同类型俾你拣。
北海道鲜带子烟肉菠菜香辣蒜片鲍鱼汁扁意粉$168
香煎日式豚肉饺子棒 $ 68
估唔到佢真系几香脆㖞,做得几好食,咸味都十分之适中!
美国安格斯牛肉眼牛排10oz $228
大大杯,调味啱啱好,好清新。