2019-08-15
上个星期六闺蜜gathering 齐齐去酒吧饮杯野chill下我地系晚饭时间过去 环境都几舒服好坐 静静地几好feel呢杯Rainbow shadow 颜色好靓好吸引 味道同一层层既颜色一样有层次 每层都有唔同既味 好fresh闺蜜既Victoria Secret 颜色好lady 味道一样好少女 系带有蜜桃味既梳打呢杯Mocha 听闺蜜讲有好浓既云呢拿味 我地当日谂住坐耐d倾计为住 所以无叫main course 主打小食薯条当然系落bar送野饮既必然之选 除左有得拣酱 仲有topping拣 我地就拣左最邪恶既芝士估唔到黎bar都有生虾刺身食 仲要好新鲜个汁调较得唔错 唔比泰国餐厅输蚀辣肉肠碎忌廉蓝青口 个汁带微辣 好creamy 有2块蒜蓉包跟 点汁食一流埋单果阵 侍应哥哥同我地讲原来呢度既Main course 如果weekday黎 除左会跟沙津仲会送埋杯mocktail 最震惊系仲会有7折抵劲多!!! 睇黎下次要拣weekday再过黎先得
我地系晚饭时间过去 环境都几舒服好坐 静静地几好feel
呢杯Mocha 听闺蜜讲有好浓既云呢拿味
估唔到黎bar都有生虾 刺身食 仲要好新鲜个汁调较得唔错 唔比泰国餐厅输蚀