2023-03-10 39 浏览
中午放lunch 尤其旺角呢啲地方不嬲都好难揾到间食得舒服嘅地方,同事A话佢最近有个新落脚点,好食又好环境,二话不说forward比我叫我试试。见到Lucky Ristorante系3️⃣楼,以蓝色💙为主调,挂满干花装饰的餐厅,有舒服的靠窗梳位又有啱野食 ~~NICE!点了份午餐 ..蕃茄烩牛肋条配饭卖相已经唔错,🧏🏼‍♀️入口啖啖肉,对我地黎讲真心好医肚,而且好看好吃,风味踏实,值得一试。三重芝士烟腩肉焗烟斗粉🧀🧀🧀芝士控必去😍很受欢迎,呢个份量真系超级足够,饱到上心口。少少㶶边同埋脆脆地嘅口感 令成碗烟斗粉味道更加丰富 会不断Encore 🤡当然唔少得系爽脆多汁嘅沙律菜,沙律当中既沙律汁酸酸地都好开胃, 滋味好食可口!📍Lucky Ristorante位于旺角,的确好适合聚会和拍拖,下次会再带埋老公仔黎食💝