2009-11-24 4 浏览
今日本来想食burger, 但另一半反对食快餐, 于是帮衬 Shakey's.个lunch menu都几多选择, 有pizza, 有饭意粉烧排骨.... 除咗主餐单, 枱上仲有个细细lunch menu胶牌, 花多眼乱呀.我想拣鸡+香肠意粉, 睇清楚, 英文部份写系two sausage, 因为唔明, 所以点咗猪肉蝴蝶粉($38). 前菜系烟三文鱼凯撒沙律, 个沙律份量比我想像中大, dressing好好味. 主菜嚟咗碟"猪扒"蝴蝶粉, 个粉系意大利菜汤作汤底, 份量啱啱好, 而单尾的热咖啡亦非常香浓.老公点咗龙脷柳配茄蓉意粉, 前菜系汤+一块细菠萝pizza ($52), 份龙脷都几大碟架, 上面有mushroom cream sauce, 意粉系通心意粉, 特别吸味添.呢餐连加一系$99 吓, 点解会咁平架, 坐定定有人serve㖞, 隔离食汉堡包要自己排队买飞两个人都唔止啦.真系离奇档案X FILE, 唔明唔明.

呢餐连加一系$99

真系离奇档案X FILE, 唔明唔明.
2009-11-24