2025-01-21 441 浏览
📍 阿闲泰{尖沙咀}@ahan.thai平时真系好少会喺尖沙咀食饭!但系依一间餐厅我已经系食第二次lunch餐牌定期会更新餐单 唔会食到闷而且lunch同下午茶都有唔同嘅优惠🩵平日午餐$78起、下午茶$48起假日午餐$108起、下午茶$63起🩵就算周末同个friend出嚟食个hightea都唔会肉痛😆✨ 班尼迪蛋烤鸡扒吐司.半流心鸡蛋🥚一切岀黎流心蛋黄涌岀黎😍煎得刚好嘅鸡扒,鸡皮有少少㶶边,口感味道冇得顶,鸡皮下面仲配埋泰式荷兰酱,刚好可以去除鸡皮下面嘅脂肪油腻感,再配埋刚烘好既多士🍞中间夹住洋葱红萝卜丝,增添左不少嘅饱肚感🥯✨ 泰卤无骨猪手饭 配溏心蛋炆得好入味嘅猪手,味道带甜,满满的胶原蛋白,一啤都不肥腻,配埋糖心蛋捞白饭🍚好快就食光了!✨ 泰北咖喱鸡面黄咖哩鸡肉饭吃起来是浓郁又温和的口味和日式咖里不一样的是多了一份丰富香料调味其中还有椰汁的香气 咖哩调味相当好吃咖喱好香滑又惹味 椰奶香非常浓郁捞饭食一流 牛肉好足料仲好入味🐮✨ 阿闲泰氮气冷泡柠檬茶饮完特别提醒😌✨ 阿闲泰奶绿玉露煎茶融合浓郁奶香,顺口不甜腻。
📍 阿闲泰{尖沙咀}
@ahan.thai
平时真系好少会喺尖沙咀食饭!
但系依一间餐厅我已经系食第二次lunch
餐牌定期会更新餐单 唔会食到闷
而且lunch同下午茶都有唔同嘅优惠
🩵平日午餐$78起、下午茶$48起
假日午餐$108起、下午茶$63起🩵
就算周末同个friend出嚟食个hightea都唔会肉痛😆

✨ 班尼迪蛋烤鸡扒吐司.
半流心鸡蛋🥚一切岀黎流心蛋黄涌岀黎😍

捞饭食一流 牛肉好足料仲好入味🐮
✨ 阿闲泰氮气冷泡柠檬茶
饮完特别提醒😌
✨ 阿闲泰奶绿
玉露煎茶融合浓郁奶香,顺口不甜腻。