焼肉スマイル (燒肉smile)

YAKINIKU SMILE
2024-09-07 1071 浏览
喺附近揾开食又好钟意食日式烧肉嘅我,点会唔试烧肉smile,烧肉smile系嚟自台湾年嘅超人气烧肉店,年售过百万份,2022年更加系台湾网路人气no. 1日和极尚盛合套餐 - 日本极上A5和牛、西班牙伊比利黑豚、无骨牛小排、龙趸石斑同精选鲜虾SMILE盛合套餐 - 无骨牛小、松阪团、牛横膈膜、冷藏鸡腿肉、北寄贝、精选鲜虾同鲈鱼菲力肉质鲜嫩,味道浓郁,款式又多,海鲜又干净又新鲜,仲有唔同款式嘅调味料,劲惹味,我仲加咗韩式雪蟹膏拌饭同日式葱花玉子饭,啖啖蟹膏紫菜呢个同葱花玉子,同烧肉劲衬小鲍鱼 - 新鲜干净,爽口弹牙炉火好够劲,烧到啲肉外皮脆卜卜,内里热辣辣有沙律同韩式小菜自助吧,套餐包饮品同甜品,饮品我哋拣咗草莓芝士奶盖同绿茶芝士奶盖,甜品就拣咗草莓奶酪同芒果奶酪,好满足烧肉smile附近成条食街咁,仲有筑间幸福锅物同筑间台湾咸酥鸡,间间都想试餐厅选择好多,平日午市套餐百零蚊就食到,丰俭由人,抵食

小鲍鱼 - 新鲜干净,爽口弹牙

炉火好够劲,烧到啲肉外皮脆卜卜,内里热辣辣

餐厅选择好多,平日午市套餐百零蚊就食到,丰俭由人,抵食