2009-07-18
早两日同d同事出躬食饭, 见到开左间新既热狗店呀, 本来谂住地方细细, 唔会好食, 不过, 竟然有惊喜.....食物方面我地5个同事叫左5个唔同味道既热狗, 有维也纳肠, 匈牙利辣肉, 芝士脆皮肠等等.... 本人最爱匈牙利辣肉肠, 超好食及超正呀, 我喜欢, 值得一赞呀!!!另外, 我地加左$7, 多左野饮, 薯条或薯饼, 薯条好好食, 佢比"M" 记既粗好多, 不过佢唔干身, 炸得刚刚好, 好好味, 唔可以唔讲一句" 好在口感呀". 野饮方面, 我饮左个百香果绿茶, 好味呀, 唔系太甜, 我觉得唔错, 同事们饮左芒果乳酸, 佢地话好好呀, 值得推介比大家!!服务方面因为我地食LUNCH, 而且不时又有人买外卖, 老板都比较忙呀, 但佢都好照顾客人, 又会向我地介绍唔同既野食, 服务态度真系唔错呀!! 由于我地多人, 要求又多多, 又要呢野, 又要添酱汁, 不过店员都一一办到, 服务态度十分好!!唔记得同大家讲, 佢有一个酱叫 "蜜糖芥辣", 用黎点薯条真系好好味呀, 如果大家去开试下, OK 架!!! 有时间我都会再去食架!!!
食物方面
服务方面