2017-07-04
正所谓HAPPY FRIDAY,星期五就特别快肚饿既计划好快D食野,点知返工就系咁突然有野要跟就一定要做埋先有得食挨下挨下挨到成2点先有野食,唔理3 7 21就见有餐厅就冲入去今日要食既LUNCH就系GREEN THAI平时晚饭食泰国野就梗系丰富又多啦,下午叫个SET就算啦食饭时间得一个钟快食快走今日叫既野有泰式金边粉,泰式河粉,牛油鸡翼泰式金边粉--炒落去唔湿,唔错几好食,只虾都弹牙同埋无拿到死晒味既感觉,虽然唔多但都算几好,配合埋芽菜等等系几好食泰式河粉--个汤都算唔错,味道都还可以,旧肉个味都唔差,不过唔算好多肉食,配埋葱,洋葱等配料系令到成碗野升华左,份量就唔算好大碗配埋个小食就应该丫丫好喇牛油鸡翼--香口都几香喇,如果再吸一吸油就算FIT晒,整体上都唔错冷热饮同价,想保养身体唔饮冻野既可以叫热,天口热要饮冻野既就叫冻野而不需要加钱.
今日要食既LUNCH就系GREEN THAI
平时晚饭食泰国野就梗系丰富又多啦,下午叫个SET就算啦
食饭时间得一个钟快食快走
今日叫既野有泰式金边粉,泰式河粉,牛油鸡翼