2023-01-19 757 浏览
今日同朋友两个人book左呢度食午餐,见有网上订座,准时入坐,店员坐低都即刻问饮咩,之后整体服务正常发挥,无咩特别因为减肥期间所以无拣甜品,净系拣左2 courses, starter + main $258一黎先上左个bread basket ,无影我拣左:Margherita  Pizza  ,Truffle  Shaving佢系偏硬既既thin crust,我个人就麻麻地,番茄酱同truffle都唔算好浓味,不过不失啦,唔难食既,不过我自己会比 4/10 分Porcini  Mushroom  Soup  Truffle  Shaving个汤就都够味同几creamy既,都系还可以啦,未至于去到好有惊喜 我自己会比 5/10 分朋友个个就唔记得左影,不过Overall环境呀,都坐得舒服唔嘈既,同埋落地玻璃望住海景系唔错既,不过唔好对啲食物预期有好大期望,如果未试过可以试下,睇下你食完既感觉系咪同我一样

一黎先上左个bread basket ,无影

我拣左:

2023-01-17