第二次黎依间上次刚开张无耐 太多人 出餐就要等好耐今次见依间野冇乜人 唔洗排队 就谂住试多次Btw落单系要行出去收银落2人就点左佢2个农夫早餐因为上次黎都系叫左同一个餐 果阵full左场 就等左半个钟 所以今次特登问佢制作时间佢行一行入厨房望左一眼 就答我10分钟咁我就话ok先落单然后埋位等等左20分钟后 佢员工走黎同我讲:「唔好意思 依个要制作耐啲 要20-25分钟,你要唔要转过第二个餐?」然后我地话:「头先落单特登问 话10分钟炸窝,依家已经等左廿分钟 先同我地讲要多廿分钟?」然后佢就淆底唔出声行开左 中间我地又催多佢两次 即系问到底整唔整到比我地佢只系答 做紧做紧最后等左差唔多40分钟先到仲要漏依样漏果样 又漏肠 又漏块包 连三文鱼都成份漏左其实我地发现到 但废是叫佢整 因为唔知又要等几耐不过佢地员工自己又无啦啦发现整漏左然后逐碟逐碟上返比我地仲要连唔好意思都无讲 其实佢啲野都系煎一煎 都冇乜调味 唔明点解要整咁耐后入左啲客人 叫左意粉 都比我地早出餐似乎系拣易出餐嘅黎做 而唔系跟落单嘅先后次序做最后仲要半成品咁比我地 都几荒谬最后我地lunch hour得返10分钟左右食野赶头
第二次黎依间
上次刚开张无耐 太多人 出餐就要等好耐