2024-03-24 2180 浏览
师傅净系话熟客紧要,生客完全冇理第一次去试,因为旧同事成日post相,所以第一次试。无特别揾师傅,点知个经历非常差。原来识师傅系差咁远,平时食omakase,就算唔识师傅都唔会质素差好远,呢间令我震惊我相信lunch大家都系食间餐厅最贵的omakase,$880 each,但系食的野差天同地,仲要听个师傅讲讲,依家市道差,黎食dinner比返个lunch 个价钱同质素d熟客,睇到自己第一次黎食同其他人的质素,差咁远,真系唔会有下次。而且一个月前book讲定话生日饭,有冇得低甜品插支蜡烛,佢哋话ok.但end up乜都无,食完甜品就埋单。而且餐饭个师傅好求其,,大家同一个set,比我哋食饱就算(我意思同隔离枱的野差好多野食,一睇就知系师傅大细超)总之呢个价钱,呢啲咁的师傅同质素真系唔会介绍同下次,真系好小写食评,呢个餐厅就算有再几好食,都无下次。影左个位大细超的师傅相,可能系老板,真系要检讨下
师傅净系话熟客紧要,生客完全冇理

但end up乜都无,食完甜品就埋单。

影左个位大细超的师傅相,可能系老板,真系要检讨下