2007-07-30 2 浏览
补写番!上两个星期,同男朋友仔出开黎尖咀,本身谂住试试味吉,但系经过呢边顺便黎睇下有咩好食!谂住去一寿司架!点知经过呢间既counter,见到lunch set好抵呀@29-38 咩都有!!!上到去,e!系新野wor原来!去到仲未full,因为早过d office 既人黎到^^我叫左个滑旦猪排饭,仲送埋两件加州卷都你29蚊ja!仲要系o系呢a地方食wor!真系抵到呢.......好快黎左,因为应该系已经一早prepare定!但系猪排好正,少少脆,同埋都几有肉味!d旦汁好食呀,捞埋d饭,真系唔错呀!!!!男朋友仔食左相拼sushi set,仲有个拉面送都系38蚊ja!系4+4,两款!我试左果个系三文鱼卷,d三文鱼好fresh呢都,呢个price系out of expectation!同埋炸虾卷,好食,因为系新鲜炸起!!好食!我地再加9蚊饮特饮!我饮左香蕉冰沙,好味道呀!!!!唔系好甜,系真材实料!好大杯!不过男朋友仔个荔枝冰沙好饮d!!!!!great!!!overall,we will be back!!!!!!!!!!!
补写番!