2023-02-09 90 浏览
有一个为食嘅同事,发现咗公司附近有一间西班牙菜餐厅,佢话试过好味,于是拉著我今日再过嚟试食其他道菜。。。 咁于是我抱住胆粗粗,就陪佢啦,果然冇失望!!! ※※※<CROQUETAS DE JAMÓN IBÉRICO (3PCS)> $105内有西班牙特色Iberico ham,奶酪味劲重,加埋特色酱汁,好特别,好嘢未。外表香脆,炸粉皮薄而内软,有啲似日本嘅可乐饼,又食到啲蒜蓉味, 几好味!!! ※※※<ROSADO> $65Rum, Berry Liqueur and seasonal fruit加咗rum酒,新鲜杂莓味嘅糖浆,配埋切到一粒粒嘅时令水果,笃下笃下食,都几好过瘾@@ ※※※ <QUIERO CHOCOLATE (V)> $80系一个特色嘅西班牙甜品,自家制作,出面买唔到,喺度先食到。佢用朱古力蛋糕,加牛奶朱古力雪糕混合而成。口感非常之特别,我都系第一次食,感觉唔错!!!