2024-03-02
同事伤后复工,我哋几个同事贺佢回归,所以拣间好啲嘅餐厅食lunch可以拣汤或者沙律,我哋大家都不约而同拣咗蘑菇汤,泡沫蘑菇汤上枱好可爱,蘑菇汤都足料,但我个人更加之喜欢跟汤餐包,口感好似蒜蓉包但冇蒜蓉味果茶味道都好浓西柚,饮到底有果肉,我自己就觉得甜咗少少,但同事就话佢个杯唔甜同时话意大利饭好食,我冇试过就畀唔到comment,但卖相我就觉得一般喇!同事系男仕,佢话只春鸡份量都够嘅,但我就偷食咗一条薯条,薯条炸得好松化,同事话Cappuccino都好饮但略嫌唔够浓,咖啡跟餐加廿蚊。我同另外一位同事就拣咗海鲜意大利面,同事反映意大利面硬咗少少,但我就好喜欢唔系林啤啤而且啲海鲜好新鲜,不过我自己就觉得个冬荫公汁甜咗少少,整体我都觉得好好食最后上枱系比目鱼,虽然我冇食过,但一上抬见个卖相太靓喇,同事话个鱼好滑,佢好钟意餐厅环境比较有气氛,3月1号刚刚转lunch menu,而当天系星期五,lunch 都好full, 建议有兴趣嘅朋友记得要订枱先!价钱嚟讲都算可以,环境同食物都好好,有机会下次都会再嚟试其他!
黑松露泡沫蘑菇汤
芝士芦笋黑松露杂菌意大利饭