我次次去亲依间野, 都好似只会比个SET既MENU我睇, 我唔知系咪佢只系供应SET, 不过都无所谓, 因为佢既SET都已经好多野CHOOSE.今次我同我个朋友都系叫左个ENGLISH BIG BREAKFAST同南瓜汤.***个BREAD好硬, 真系好硬, 好少食到咁硬既BREAD.个汤, 几好味, D颜色又靓.***睇佢个名系BREAKFAST(未食过), 估唔到份量咁多, 虽然D材料系早餐既野. 因为系LUNCH SET, 所以要咁多先岩既.. 都几好.成个我都钟意, 个BREAD, 烟肉都够脆, D蛋够滑, 条肠又好味, 我就算唔钟意食豆, 都觉得有D茄汁豆系度会令成个野有D汁咁, 靓D.其实下面有D蘑菇, 都一样几好食.*** 次次黎, 我都情愿饮依个FRUIT TEA? 今次系柚子茶, 清清地, 甜甜地, 好冰凉TIM...***CHEESE CAKE, 好重味, 细细一件已经好正. 不过, 如果可以, 始终都想食多D.***个环境好靓, 灯光/CHAIR/TABLE/装修/PLANT POT, 样样野都好靓. 所以, 我不嬲都钟意坐入面多D (有坐系舖头入面同出面2种).

***
个BREAD好硬, 真系好硬, 好少食到咁硬既BREAD.

个汤, 几好味, D颜色又靓.

***
因为系LUNCH SET, 所以要咁多先岩既.. 都几好.

其实下面有D蘑菇, 都一样几好食.