2018-09-03 710 浏览
平日lunch, 约12:45到,冇乜人,2/3枱客到。带我地坐一枱四人客后面,望落吾似枱迫枱D歺厅,但背顶背。连我女人既身形也觉得吾可以坐后少少,如果坐对面位,背只系一条大柱,个位真系好迫!要求换位,另一边冇人既,但曲发眼镜waiter面黑黑,吾多愿意,但我已讲了三次哩到好迫。lunch 只包蒜蓉包+歺汤。蒜蓉包好吃,也很脆。要快吃,因少少凉左就不好吃,林晒。歺汤OK, surprise有蚬肉.不包歺饮,要另加$10明太子意粉好难食!吾够热,少少微凉。好细碟,一上枱见到忍不住『哗!甘细碟!」得个碟大冇用既!又吾系美观D!比例不对!honey mustard beef burger好非常普通的burger, 食不出有source既特式,食完你话系M记我可能都以为系。薯条够热同脆。儿童歺仲贵过set lunch....环境:望落舒服,但坐得吾舒服服务:当日有三位男waiters, 冇人主动加水。叫佢地好似撞聋甘,听吾到!比较黑面,冇笑容。又冇乜服务性礼貌。要多改善。不会再来,试一次够。
平日lunch, 约12:45到,冇乜人,2/3枱客到。

歺包+汤

lunch 只包蒜蓉包+歺汤。
蒜蓉包好吃,也很脆。要快吃,因少少凉左就不好吃,林晒。
歺汤OK, surprise有蚬肉.
不包歺饮,要另加$10

明太子spaghetti

明太子意粉
好难食!吾够热,少少微凉。
好细碟,一上枱见到忍不住『哗!甘细碟!」
得个碟大冇用既!又吾系美观D!比例不对!

beef burger

honey mustard beef burger
薯条够热同脆。

儿童歺仲贵过set lunch....

环境:望落舒服,但坐得吾舒服

比较黑面,冇笑容。又冇乜服务性礼貌。要多改善。

不会再来,试一次够。