餐厅: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
资讯:

放假去咗北角汇睇戏,睇完戏去埋牛牛日式火锅食放题🥘食物劲多选择,食材又新鲜,最紧要啲牛肉又靓平嘅$258至$378都有,我拣咗Level 3 澳洲和牛放题仲有清酒红酒白酒啤酒任饮,食到个胃大晒😅主打系一人一锅,自己中意食咩汤底都得,唔洗迁就朋友我拣咗胶原猪骨锅&日式寿喜烧锅,汤底浓郁~🔸M6澳洲和牛我觉得最好食系呢一款牛肉,同埋Level 3先有呢个牛肉,可以见到肉质脂肪比例啱啱好🔸澳洲黑安格斯-正常🔸丹麦封门柳-估唔到又几好食,好有牛肉味🔸巴西极上牛舌-薄薄嘅牛舌都可以爽口弹牙,唔会太硬🔸丹麦豚腩肉呢个系五花腩肉片,望落去都好靓,食落去都好香🔸西班牙伊比利亚豚肉-呢款猪肉烚落去有几嫩滑🔸澳洲绿草原羊肩肉-少少臊,还可以接受,肉质都系嫩滑🔸吉列炸虾-炸虾好脆,虾肉都好弹牙,好食🔸烧玉子-正常🔸炸鸡块-最好食系呢个,好新鲜热辣辣咁炸出嚟🔸章鱼烧-正常🔸牛肚、牛腱-出面自助取,估唔到好好味,入口即溶🔸日式咖喱牛腩-咖喱好丰富,入边除咗有牛腩之外仲有萝卜🔸葡挞-好食过KFC😂酥皮系脆嘅🔸糯米糍-里面系cream,但外面个皮好烟韧🔸Movepick雪糕、牛奶公司雪糕、旺宝、红豆乐🔸任饮汽水、啤
放假去咗北角汇睇戏,睇完戏去埋牛牛日式火锅放题🥘

食物劲多选择,食材又新鲜,最紧要啲牛肉又靓

仲有清酒红酒白酒啤酒任饮,食到个胃大晒😅
主打系一人一锅,自己中意食咩汤底都得,唔洗迁就朋友
我拣咗胶原猪骨锅&日式寿喜烧锅,汤底浓郁~

🔸M6澳洲和牛
🔸澳洲黑安格斯-正常
🔸丹麦封门柳-估唔到又几好食,好有牛肉味
🔸巴西极上牛舌-薄薄嘅牛舌都可以爽口弹牙,唔会太硬

🔸丹麦豚腩肉
呢个系五花腩肉片,望落去都好靓,食落去都好香
🔸西班牙伊比利亚豚肉-呢款猪肉烚落去有几嫩滑
🔸澳洲绿草原羊肩肉-少少臊,还可以接受,肉质都系嫩滑

🔸吉列炸虾-炸虾好脆,虾肉都好弹牙,好食
🔸烧玉子-正常
🔸炸鸡块-最好食系呢个,好新鲜热辣辣咁炸出嚟
🔸章鱼烧-正常
🔸牛肚、牛腱-出面自助取,估唔到好好味,入口即溶
🔸日式咖喱牛腩-咖喱好丰富,入边除咗有牛腩之外仲有萝卜

🔸葡挞-好食过KFC😂酥皮系脆嘅
🔸糯米糍-里面系cream,但外面个皮好烟韧
🔸Movepick雪糕、牛奶公司雪糕、旺宝、红豆乐

🔸任饮汽水、啤酒、清酒、红酒、白酒

🔸自助柜-有好多丸类同蔬菜自助拎,丸类都好新鲜,我最钟意大条蟹柳条,吸晒汤底好甜好食😋