2018-03-14 107 浏览
今晚又想食牛扒!(help 呢排成日都想食肉•••🤦‍♀️🤦‍♀️) 所以揾左呢个有澳洲和牛既西餐厅满足下我个肚仔😝 佢个澳洲M7和牛星期一至四做半价!好似好抵咁😝所以我叫左份肉眼试试☺️(原来佢每晚提供一种架咋 肉眼/西冷) 口痕得济 仲加多个小食! 要左炸蚝同忌廉蟹饼😗😗 个炸蚝好juicy!我一叉落去 d汁飞左出黎😂所以大家小心d食😋 忌廉蟹饼我就麻麻地 因为原来我唔中意咁既忌廉整法架🙈😂 但加$32就有两款小食都好抵下☺️食主菜和牛肉眼先😍😍😍 佢上黎原来系要自己切架😂(我懒😂😂) 跟staff既recommendation 我要左五成熟😛好易切开 唔惊老哂😛 食落好有牛味😍😍肥瘦位都有!真系唔会好老!切开既颜色几靓😍仲要力赞既系个炸蕃薯条😋炸得好香 无万年油味 好特别下 唔使成日食薯条咁boring👍跟餐既我又加左少少钱饮抹茶啦😚😚😚个抹茶鲜奶虽然个拉花唔太明显睇到 可能系颜色问题 但口感好滑 比坊间既抹茶味甜少少 但又唔会过甜 应该适合大众口味既😛餐厅有高枱又有side table 都几好坐 overall既cp值都几高 下次再黎可以试埋西冷😝

澳洲M7和牛肉眼

切开既颜色几靓😍